Aantal personen:
Bereidingstijd:
Zoete vulling:
* ( rum) rozijnen en of krenten.
* gehakte sukade.
* gekonfijte sinaasappelschilletjes.
* gehakte gekonfijte gember.
* stukjes ananas ( goed laten uitlekken en droogdeppen).
* stukjes appel.
* kersen uit pot verwarmen en het sap binden met een gladgeroerd papje van 1-2 eetlepels maizena en water. Met een scheutje kirsch.
* banketbakkersroom (uit een pakje).
Hartige vulling:
* (gefruite) uitjes, spekjes of stukjes olijf.
* cocktailworstjes.
* blokjes kaas.
* blokjes salami of ham.
Als u uitgaat van 1 keer het basisrecept kunt u maximaal 325 gram extra ingrediënten toevoegen. Als u meer gebruikt, bestaat het risico dat de bollen tijdens het bakken uit elkaar vallen. Maak het basisbeslag en schep er één of een mix van de ingrediënten door. Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |